Hpdsr0qery6azmallcuk

Stap 1, 2 en 3 - Plan en maak gedetailleerd je online training reis

In een kleine middag (online live 1 op 1) een hele goede basis neer zetten van je online training

Wat Sebastiaan zegt over deze training


Volg deze LIVE training die bestaat uit 3 (van de 7) duidelijke stappen.

Stap 1 Weet wat je wilt bereiken

 • Bepaal wat je wilt bereiken voor je business, met je online training en in je lessen.

Stap 2 Je doelgroep en methode

 • Bepaal je kleinste doelgroep, bepaal het onderwerp of gebruik je methode in de online training.

Stap 3 Maak de online training

 • Maak de opzet/outline van je online training, waarmee je structuur aanbrengt in de informatie die jij hebt.
 • Maak vervolgens een paperprototype, waarmee je de lessen doelgericht en visueel indeelt.
 • Kies in de uitwerking de middelen je gaat inzetten om de content mee aan te bieden, zodat je doelgroep op hun gewenste manier leert.
 • Kies uit de vele manieren, waarmee je de online training aanlevert bij de doelgroep.

Je krijgt templates, waarmee je de lessen tot in detail schrijft in storyboards/scripts.

Er gaan vragen omhoog komen zoals: Hoe deel ik mijn video's visueel in? Welke apparatuur en instellingen heb ik nodig? Welke vormgeving gebruik ik in mijn training? Hoe maak ik gestructureerd samen met mijn doelgroep mijn eerste product? Hoe verwerk ik didactiek in mijn training?

Na afloop van de dag krijg je deze online variant van onze LIVE middag. Zodat je altijd terug kunt kijken en alle benodigde materialen hebt.

-------------

Het vervolg van deze training (exclusief)

Vervolg van het programma door regelmatig (online) contact en afstemming en concrete ontwerp hulp. De prijs van deze onderdelen van het programma is gebaseerd op de keuzes die we maken voor je online programma en is pas concreet te zeggen nadat we stap 1, 2 en 3 hebben afgerond.

 • Stap 4 Speel in op hoe mensen online leren

Om de training aansprekend te maken gaan we bepalen hoe we gaan inspelen op het optimaal laten leren van jouw mensen in jouw online programma. Hierbij gebruiken we de kernbehoeften van de mens. We kiezen een aantal technieken die we gaan inzetten om jouw mensen gemotiveerd te houden in de online training.

Ik ga eventueel aan de slag met het ontwerpen van de materialen: denk aan pdf ontwerp, video opnames en editing, audio opnames en editing, ebooks, templates, werkboeken.

 • Stap 5 Krijg de training bij je klanten

We kiezen de beste tool (LMS of platform) die voldoet aan jouw wensen (gebaseerd op stap 1 meten wat je wilt weten) en budget om het online programma bij je klanten aan te leveren.

Ik ga aan de slag met het opzetten van de online training in deze tool en maak koppelingen met andere tools zoals email-automation programma's en betalingssystemen.

 • Stap 6 Verkoop de training

We bedenken een marketingstrategie om je online training te vermarkten. Belangrijk is dat je een keuze maakt waar jij een goed gevoel bij hebt. Vervolgens gaan we deze uitwerken door een salespagina te maken, naam te kiezen voor je online training, e-mails te schrijven en een lanceringsplan te maken. Daarna gaan we de online training lanceren en je doelgroep in staat stellen tot het volgen (kopen) van de training.

 • Stap 7 Meet de resultaten

Kijken wat er goed is gegaan en wat er beter kon. Hierbij kijken we naar je doelen, de inhoud van de online training, de strategieën die we gebruikt hebben en onze samenwerking. Vervolgens spreken we een mogelijk vervolg af. Veel klanten vinden het prettig om een aanspreekpunt als backup te hebben.

Mijn rol in dit geheel is je sparringspartner, je conceptontwikkelaar, je e-learning ontwikkelaar, e-learning ontwerper en applicatiebouwer.

Het is een programma waarin ik je help van A tot Z en hoelang dat duurt hangt af van onze acties. Voor deze totale samenwerking hebben we veel contact via Skype, Whatsapp, Messenger, mail (wat we afspreken). Het wordt een leuke tijd en hard werken. Ik zal constant vragen wat jij wilt. Dit omdat het jouw programma is. Ik ben gecommitteerd aan jou.


Wat Karin zegt over deze training

Wat je gaat leren en hebben in de LIVE training?

 • De wat, waarom en hoe van het opzetten van je online training: Je krijgt een diep perspectief en begrip over de manier waarop mensen online leren en je maakt je online training opzet/outline in een middag (Stap 1, 2 en 3).

Wat je gaat leren en hebben als we het vervolg samen gaan doorlopen?

 • Stap voor stap hulp op creatief en technisch gebied: Ik maak de grafisch ontwerpen, video opnames (face-tot-face en beeldscherm) en editing, audio opnames, ebooken, checklisten, pdf's enz.
 • Stap voor stap e-learning adviezen: Ik help je beslissen hoe je het beste kunt inspelen op de manier waarop mensen online leren. Dit doe ik vanuit bewezen de principes van Gamification en ik bied je daarin concrete technieken (stap 4).
 • Je hebt straks een online omgeving: Daarnaast help ik je keuzes te maken over de manier waarop je de online training gaat aanbieden die past bij jouw situatie, wensen en budget (stap 5).
 • Je online training lanceren: Kies de manier van lanceren die bij jou en je publiek past en krijg daar gedetailleerde templates en advies over (stap 6 en 7).

Deze online training is voor

Je kunt natuurlijk met iedereen gaan werken....en met iedereen gaan werken die geld geeft aan je. Maar net zoals bij een online training komen je diensten het beste tot zijn recht met mensen waarvoor ze zijn gemaakt. Dus ik heb een aantal criteria opgesteld met wat voor soort mensen ik graag werk:

 • Je hebt een eigen methode en daarmee concrete resultaten behaald offline: Je bent al een aantal jaren bezig als zzp-er, ondernemer of MKB-bedrijf en weet dat je iets waardevols te leren hebt aan je klanten. Dit betekend niet dat je een expert hoeft te zijn. Het enige dat je moet weten is meer dan je doelgroep. Je hoeft maar een paar stappen op ze voor te zijn en deze stappen methodische aan te kunnen bieden.
 • Je bent ondernemend en bereid om te leren: Als je een verlangen hebt om je methode te delen met meer mensen. Als je het alleen doet voor het geld geef je niet genoeg om je klanten. Dat zie je terug in het product dat je gaat maken en is niet helpend om een product te maken waar je hart en ziel in zit.
 • Je wilt vrijheid: Je hebt een beeld waar je heen wilt en bent bereid om hier in te investeren in tijd, geld en energie. Het maken van een aansprekende succesvolle online training vraagt commitment en focus!

Deze online training is NIET voor

 • Je hebt nog helemaal NIET met klanten gewerkt. Je hebt nog niet gewerkt met klanten en dus ook nog geen ervaring met hen op kunnen doen. Gevolg is dat je niet weet wat wel en niet werkt voor hen. Ik snap dat het hebben van een online training aantrekkelijk klinkt, maar als starter zou daar niet je focus moeten liggen. Je focus moet liggen op ervaringen opdoen met klanten en hen naar resultaten brengen in de offline wereld. Ik adviseer je deze training.
 • Je bent snel afgeleid door nieuwe 'kansen'. Het internet zit vol met afleidingen die je een ideaal leven beloven. Deze afleidingen worden vaak heel aantrekkelijk aangeboden maar leiden je alleen maar af van het pad dat je hebt gekozen. Zonder focus ga je niet bereiken wat je kunt bereiken.
 • Je bent blut: Als je geen geld hebt om te investeren in je eigen ontwikkeling, productlijn of onderneming dan maak je hele andere beslissingen dan als je dit wel hebt. Mensen die zich geen zorgen over geld hoeven te maken ervaren meer ruimte voor creativiteit. En dit is juist wat je nodig hebt bij het ontwerpen van een nieuw product. Je hebt je rechterhersenhelft nodig die je in contact laat staan met je gevoel. Maak je beslissingen vanuit een schaarse aan geld dan zijn dit vaak korte termijn beslissingen die niet ten goede komen aan een lange termijn plan zoals het maken en hebben van een online training.

Inhoud van de training


  De Kick-off bijeenkomst
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je bent ingeschreven
  Stap 1 - Weet wat je wilt bereiken
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je bent ingeschreven
  BONUS Leermethodieken verwerken in je training (Werkvormen)
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je bent ingeschreven
  BONUS Grafisch ontwerp voor hoe mensen leren (Ontwerp)
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je bent ingeschreven
  BONUS Verhalen in je online training (Werkvormen)
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je bent ingeschreven
  BONUS Aantrekkelijke persoonlijkheid in je online training en marketing (Werkvormen en marketing)
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je bent ingeschreven
  BONUS Hoe je meer producten maakt van je online training (Ontwerp)
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je bent ingeschreven

Jouw instructeur


Onne Kierkels
Onne Kierkels

Ik ben Onne. Een Grafisch Ontwerper gespecialiseerd in het ontwerpen van effectieve, interessante en boeiende leerervaringen. Ik bouw e-learning die voldoet aan de leerdoelen en -behoeften van je publiek. Ik werk het liefst met en voor ervaren zzp-ers, ondernemers en mkb-bedrijven die hun medewerkers of klanten online willen laten leren.

Mijn doelen zijn:

➤ Jou helpen aan meer vrijheid

➤ Jou als klant écht verder brengen door te geven wat je nodig hebt

➤ Een systeem hanteren dat bij jou past.

➤ Kwalitatief hoogwaardige programma’s en diensten neerzetten.

➤ Inkomstenbronnen creëren.

➤ Meer mensen helpen in minder tijd.

Mijn rol in dit geheel is je sparringspartner, je e-learning ontwikkelaar, e-learning ontwerper en applicatiebouwer. Ik neem je stap voor stap mee door het hele proces. In deze training vind je hoge kwaliteit video's (niet langer dan 8 minuten), teksten, voorbeelden en templates die je snel op weg helpen. Door de stappen te doorlopen, de feedback mee te nemen en de werkboeken in te vullen bereik je jouw eigen online training. Je hebt straks een online training waar je nog heel lang plezier van gaat hebben in je onderneming.


Wat Carolina zegt over deze training

Veel gestelde vragen


Wat als ik niet weet welk onderdeel van mijn methode ik in een online training zal gaan aanbieden?
Dat is prima. In dit pakket zit een module die aandacht besteed aan jouw methode en jouw doelgroep. Op een simpele manier vinden we antwoord op jouw vraagstuk.
Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?
Ben je klaar om de samenwerking aan te gaan en je te committeren aan je succes? Alleen jij kan die vraag beantwoorden. Bekijk deze pagina nog eens, bekijk de video's van de klanten en ga over de roadmap van de modules in de training. Dan heb je genoeg informatie over mij en de training. Het enige wat je hoeft te beslissen is om deze reis aan te gaan of niet. Als jij de tijd erin gaat steken, sta ik naast je!
Wat als ik vertraag in mijn proces?
In een ideale wereld verloopt alles soepel. Maar niet in onze wereld. Het leven gebeurd en daar moeten we op in spelen. Je raakt in ieder geval niet achterop en valt niet af. Het is immers geen race. Jij bepaald het tempo. Maar onthoud, om resultaten te krijgen moet je actie blijven ondernemen.
Wat als ik niet goed ben met technologie?
Bij het maken en aanbieden van een aansprekende succesvolle online training heb je technologie nodig. Ik adviseer twee dingen. De eerste is zo min mogelijk gebruik maken van technologie. De tweede is uitleggen wat voor technologie er is en welke het makkelijkste in gebruik is.
Wanneer begint en eindigt de training?
De LIVE training start op de afgesproken datum. De online training komt beschikbaar na afloop van de afgesproken datum en eindigt nooit! Het is een geheel eigen tempo training - je bepaalt zelf wanneer je begint en wanneer je klaar bent. Maar door bezig te blijven is de kans groter dat je jouw doelen gaat bereiken.
Hoe lang heb ik toegang tot de training?
Hoe klinkt het als je ons hele gezamenlijke traject toegang hebt tot deze training? Na het inschrijven, heb je op elk moment van de dag en op elk tropisch eiland met internet toegang tot deze cursus - op alle apparaten die je bezit.
Wat als ik niet gelukkig ben met de training?
Ik wil dat je gelukkig bent! Als je toch niet blij bent met de aankoop van de training. Contact mij dan binnen de eerste 14 dagen en je krijgt het complete bedrag terug.